Medewerkers

Theo Schoone

Theo Schoone
Huisarts

Getogen in Eindhoven, studie geneeskunde in Utrecht, Huisartsopleiding Maastricht. Sinds jan 1992 huisarts in Westerhoven. Begonnen met mijn vrouw Ellen als assistente, inmiddels met vele medewerkers in Medisch Centrum Westerhoven waar we korte lijnen hebben met de andere professionals in de eerstelijns gezondheidszorg. Ik heb een brede interesse en heb speciale aandacht voor de huid. Ik probeer de geneeskunde dicht bij de mensen te brengen zowel fysiek (veel kan in Westerhoven) als door uitleg in begrijpelijke taal. Ik sta open voor uw kijk op de klachten en houd daar ook rekening mee.

Voordat ik de huisartsopleiding kon beginnen heb ik gewerkt in De Grote Beek (toen nog RPI) Bij de Dermatologie in Catharinaziekenhuis en de Tropenopleiding gedaan in Den Bosch (chirurgie/gynecologie,verloskunde, interne geneeskunde)

Ik heb een holistische visie en ben voor integratie van alle geneeswijzen.

Ik ben trots op mijn team en wil blijven vernieuwen. De beste zorg kunnen we leveren door samenwerking; met professionals maar ook met U als patient.

Maggy Vaassen Antonis

Maggy Vaassen Antonis
Doktersasssistente

Ik werk sinds 1999 in de praktijk. Mijn taken zijn: patiënten oproepen voor uitstrijkjes , voorraadbeheer, longfuncties . Maar ook: balie werkzaamheden (oa afspraken plannen) tapen, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, spuiten zetten, urine onderzoek , bloeddrukmeten etc. verder doe ik samen met mijn collega vaatonderzoek . Mijn werkdagen zijn maandag dinsdag en donderdag.

Philly Coppens

Philly Coppens
Doktersassistente

Ik ben sinds 2006 werkzaam in de praktijk op woensdag, donderdag en vrijdag. Hiervoor heb 12,5 jaar in de kraam gewerkt en heb ik in de terminale thuiszorg gewerkt. Ik plan uw afspraak in, regel herhaalrecepten, doe o.a. uitstrijkjes, zet injecties, verwijder hechtingen, doe urine onderzoek, meet uw bloeddruk.  

Daarnaast kunt u bij mij terecht indien u overgewicht heeft, we maken samen een plan om uw streefgewicht te bereiken.

Maartje Spit

Maartje Spit
Verpleegkundig specialist

Sinds 2009 werk ik in de praktijk en ik houd me vooral bezig met de behandeling van gezondheidsklachten zoals o.a. hoesten, keel neus en oorklachten, huidaandoeningen, vrouwenklachten en klachten van het bewegingsapparaat. U kunt me ook tegenkomen in de zorg voor ouderen en activiteiten ten behoeve van ziektepreventie. Ook doe ik kleine ingrepen zoals bijv. het verwijderen van een ingegroeide nagel, het hechten van verwondingen en het verwijderen van plekjes en wratjes van de huid. Ik heb daarnaast de bevoegdheid om medicatie voor te schrijven. Ik werk op alle dagen behalve op woensdag. Ik heb de opleiding in Tilburg gevolgd en daarvoor verpleegkunde en gezondheidswetenschappen gestudeerd. Ik heb me de laatste jaren gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van huidkanker.

Marleen Bauhaus

Marleen Bauhaus
Praktijkondersteuner Somatiek

Sinds april 2011 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in o.a. de praktijk van Dr. Schoone. Ik heb eerst de opleiding HBO verpleegkunde gedaan, waarna ik me ben gaan specialiseren als praktijkondersteuner. Mijn aandachtsgebieden zijn chronische ziekten: Diabetes Mellitus type 2, Astma, COPD, Osteoporose en Hart- en vaatziekten. Verder begeleid ik mensen met stoppen met roken. Mijn werkdagen zijn maandagochtend, dinsdag en donderdag.

mail: m.bauhaus@pozob.nl

tel.: 040-7111003, op dinsdag en tussen 13:30 en 14:00.

Petra van der Linden

Petra van der Linden
Waarnemend Huisarts

Sinds december 2016 ben ik op de dinsdag en om de vrijdag als huisarts werkzaam in uw praktijk. Voorheen heb ik de Geneeskunde opleiding te Nijmegen en de Huisartsopleiding te Maastricht volbracht. Tussentijds heb ik gewerkt op de Spoedeisende Hulp en de Intensive Care van het Sint Anna ziekenhuis te Geldrop.

Opgegroeid in Leende en momenteel woonachtig in de gemeente Cranendonck, zou ik mijzelf beschrijven als een echt dorpsmens dat graag in de keuken en de natuur bezig is.  Naast gynaecologie en aandoeningen van het bewegingsapparaat, heb ik een bijzondere interesse voor ziekten die van dier op mens overdraagbaar zijn. Ook wel zoönosen genaamd. Hierover geef ik onderwijs op de Huisartsopleiding te Maastricht.

Ik hoop u een goed luisterend oor te kunnen bieden en samen met u een passende oplossing te vinden voor uw klachten.

Zwangerschapsverlof 1 oktober tot 1 februari 2019

 

Esther Pollmann

Esther Pollmann
praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is Esther Pollmann en ik ben met veel plezier en betrokkenheid werkzaam als praktijkondersteuner GGZ in de praktijk van Dr. Schoone. Voordat ik als POH-GGZ ging werken, heb ik 10 jaar ervaring op mogen doen bij de GGZE (Grote beek te Eindhoven). Ik heb hier veel gezien en geleerd.

Binnen de praktijk kan ik worden betrokken bij patiënten met psychische problemen, dit is heel breed, denk hierbij aan depressieve klachten, burnout, piekeren, slecht slapen etc.

Mijn taak is om samen problemen te verhelderen en verbanden te zoeken.
Vervolgens samen op zoek te gaan naar mogelijkheden en eventuele oplossingen om de klachten te verlichten. Ik ben iedere woensdag aanwezig op de praktijk.
E-mail: e.pollmann@pozob.nl

Olga Sampers

Olga Sampers
Waarnemend huisarts

Hallo allemaal,

Mijn naam is Olga Sampers, in de periode van 1 oktober 2018 tot 1 februari 2019 zal ik huisarts Petra v.d. Linden vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik werk op dinsdag en om de vrijdag.

Geboren en getogen ben ik in Midden-Limburg, waarna ik de studie geneeskunde in Maastricht heb doorlopen. Na kortdurend gewerkt te hebben binnen de ouderenzorg, heb ik de huisartsopleiding gevolgd in Riethoven en Eindhoven.

Mijn vrije tijd vul ik het liefste in met ‘gezelligheid’ en breng ik al etend, kletsend of sportend door met vrienden en familie.

Wie weet tot ziens!